• Jaja,
|
• Jabłka,
|
• Chleb,
|
• Pomidory,
|
• Masło,
|
• Mleko krowie,
|
• Twaróg,
|
• Mleko kozie,
|
• Pomidory,
|
• Ogórki,
|
• Rzodkiewki,
|
• Smalec,
|
• Marchew,
|
• Galaretę,
|
• Ziemniaki,
|
• Kiełbasę kościerską,
|
• Drożdżówkę z kruszonką,
|
• Ogonówkę wędzoną,
|
• Szarlotkę,
|
• Schab wędzony,
|
• Sernik,
|
• Ozory w galarecie,
|
• Dżemy z truskawek,
|
• Żołądki w galarecie,
|
• Dżemy z jabłek,
|
• Mielonkę z weka,
|
• Kompoty truskawkowe,
|
• Salceson z weka,
|
• Kompoty wiśniowe,
|
• Pasztet z weka,
|
• Kompoty jabłkowe,
|
• Kurę rosołową,
|
• Soki z aronii,
|
• Kaczki,
|
• Soki z czarnych porzeczek,
|
• Gęsi,
|
• Soki z czerwonych porzeczek,
|
• Pstrągi wędzone,
|
• Ogórki kiszone,
|
• Pstrągi świeże,
|
• Ogórki konserwowe.
|